WIE ZIJN WIJ?

Intratone: oplossingen voor intercoms en draadloos realtime toegangsbeheer

Intratone, een merk van Cogelec

Cogelec is opgericht in 2000 en gevestigd in Frankrijk. Wij fabriceren intercoms en toegangscontrolesystemen voor appartementencomplexen (sociaal of particulier).

In 2010 heeft Cogelec een onderscheiding ontvangen van het Franse instituut voor industrieel eigendom, het INPI. Cogelec investeert voortdurend in onderzoek en innovatie. Ons intern onderzoeksbureau heeft sinds de oprichting van het bedrijf de aanvraag van meer dan 40 octrooien aangevraagd. Én gezorgd voor het ontwerpen van een assortiment aanvullende producten, die verkocht worden onder de merknaam Intratone.

Vandaag de dag staat Intratone voor:

Intratone in numbers NL

 

 

Wacht dus niet langer en ontdek onze oplossingen voor intercoms en toegangscontrole, communicatie met de bewoners, sleutelbeheer, videobewaking en vele andere producten!

Het dagelijkse werk van installateurs, beheerders en gebruikers vereenvoudigen

Proximite-client-Intratone

De Intratone-oplossingen voor toegangsbeheer zijn gebaseerd op het gebruik van het mobiele telefoonnetwerk. Zonder bekabeling (behalve voor de voeding) kunnen installateurs toegang tot gebouwen in kortere tijd installeren. Voor de bewoners betekent dit dat er in hun woningen niets hoeft te gebeuren, want er zijn geen aparte handsets meer. De bewoners openen de deur van het gebouw met hun vaste of mobiele telefoon of met hun tablet.

Als specialist in toegangsbeheer op afstand ontwikkelt Intratone webinterfaces die beheerders in staat stellen realtime informatie en/of wijzigingen te updaten zonder ter plaatse aanwezig te hoeven zijn.

Dichtbij en snel

Wij ontwikkelen duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op beschikbaarheid en een korte reactietijd.

Onze medewerkers adviseren u graag over het welk intratone-product dat het beste past in uw project. Vanuit ons hoofdkantoor helpen onze Hotline-technici u bij de installatie, de ingebruikname van ons webplatform en het beheer van uw materiaal. Ze zijn ook beschikbaar voor opleidingen. En omdat de beveiliging van de toegang tot gebouwen altijd urgent is, repareren en vervangen onze servicemonteurs de Intratone-producten in recordtijd!

Belangrijke cijfers

2000: Oprichting van Cogelec, klein tot middelgroot bedrijf in Frankrijk

2003: Marktleider op het gebied van toegangscontrole (geldt nog steeds)

2006: Lancering van het merk Intratone

2007: Lancering van onze technologie voor beheer op afstand en in realtime voor intercoms en toegangscontrole

2009: Visio 3G-intercom, een wereldwijde primeur

2010: Lancering van het elektronische weergavebord

2012: Creatie van het assortiment voor sleutelbeheer

2014: Meer dan 500.000 aangesloten woningen

2015: De eerste 3G-IP-zendmodule met een 100% video-applicatie, 'My intercom-Intratone', komt op de markt. Een wereldprimeur!

2016: Creatie van de SeeSeebox, de eerste camera voor videobewaking waarbij alles inbegrepen is, speciaal voor de entreehal van flatgebouwen

2017: 125 medewerkers, 30 miljoen omzet

2018: Opening van dochterondernemingen in Duitsland, Engeland , België, Nederland en Luxemburg.