Intratone draadloze intercom: eenvoudig beheer van uw toegangscontrole

Bent u op zoek naar een nieuwe intercom voor een appartementencomplex en heeft u geen zin om dagen te wachten op het installeren van uw intercom? De draadloze Intratone intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar, zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Met het eenvoudige systeem beheert u de toegangscontrole van uw appartement zelf, op afstand. Updates en aanpassingen worden real time doorgevoerd. In deze blog vertellen we meer over de eenvoud van de installatie en het beheer van de draadloze Intratone intercom.

Intercom vervangen? De draadloze Intratone intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar

Een Intratone draadloze intercom is de ideale toegangscontrole voor appartementen en andere gebouwen. Het intercom systeem is binnen no-time geïnstalleerd in appartementencomplexen, zowel in nieuwbouw appartementencomplexen als in bestaande (renovatie) gebouwen. Omdat de intercom (op de voeding na) volledig draadloos is, is deze binnen enkele uren gebruiksklaar. Er hoeven geen aansluitingen gerealiseerd te worden tussen de intercom en de woningen, dat scheelt veel tijd en materiaalkosten. Tevens wordt de deurintercom vooraf geprogrammeerd met de juiste data van de bewoners, direct gebruiksklaar en dus weinig tot geen overlast voor de gebruikers.

Toegangscontrole appartementen snel en eenvoudig beheren op afstand

Is een Intratone draadloze intercom eenmaal geïnstalleerd dan is beheer van toegangscontrole zeer eenvoudig en op afstand. Beheerders kunnen volledig plaats en tijdsonafhankelijk alle gegevens aanpassen. Denk dan aan het aanpassen van bewonersdata in verband met het verhuizen van oude en bewonen van nieuwe bewoners. Maar ook meer tijdelijke aanpassingen worden volledig op afstand beheerd, bijvoorbeeld het toekennen van nieuwe toegangsniveaus aan derden, denk dan bijvoorbeeld aan zorginstellingen, onderhoudsdiensten of schoonmaakdiensten. Op afstand is binnen no-time een gebruiker toegevoegd en kan zelfs aan deze gebruikers een tijdvak en duur van de authenticatie worden toegekend. Dit alles maakt dat gebouwbeheerders sneller, efficiënter en klantgerichter zelfs meerdere gebouwen op afstand kunnen beheren, vanuit elke locatie dan ook.

Video instellen nieuwe gebruiker door beheerder

In deze video zien we hoe een nieuwe gebruiker, in deze video een nieuwe bewoner, contact opneemt met de beheerder van het gebouw. Deze beheerder voert op afstand de data van de bewoner toe in het Intratone beheergedeelte waardoor deze realtime zichtbaar wordt op het intercomsysteem. De bewoner zijn telefoonnummer is direct gekoppeld aan het draadloze intercomsysteem en direct operationeel. Toegangscontrole van appartementen is met Intratone optimaal geregeld, zowel voor de bewoner als voor de gebruiker. Daarom zeggen we niet voor niets: op afstand de beste!

Wilt u meer weten over ons intercomsysteem? Wij verzamelen al onze kennis en informatie op onze intercom pagina.


Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur reactie.