De buitenkant van het wooncomplex beveiligen

Problematiek

De beveiliging van woongebouwen is een punt van grote zorg. Het is belangrijk om strafbare handelingen of insluipingen te voorkomen en duidelijk de privé- en openbare ruimtes te begrenzen. Het is dan tegenwoordig ook van het grootste belang om woongebouwen af te sluiten en toegangscontrolesystemen te plaatsen al in de buitenruimten.

Het antwoord van Intratone

Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig.Naast de kosten voor arbeid en materiaal brengt dit ook aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden mee.

Kies met Intratone voor een oplossing zonder overlast. Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd. Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren geprogrammeerd en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met de al aanwezige apparatuur. Tot slot bedragen de kosten voor het afsluiten van het wooncomplex slechts een tiende.

Intratone, de beste keuze voor het beveiligen van uw woongebouw!

Sécuriser-extérieur-résidence

Oplossingen voor de buitenkant van het wooncomplex beveiligen

Intracode video-intercom zamak

Profiteer met de Intracode video-intercom van een groot aantal voordelen voor...

Video-Intercom Speciale renovatie - antraciet/zilver

U wilt uw oude gecodeerde toetsenbord vervangen om de beveiliging van uw...

V4 video intercom RVS

Met de V4 video-intercom kan de bewoner de deur van zijn/haar gebouw met...

DINA : Intercom met digitale naamplaatjes - Opbouw

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband… De onmisbare...