We groeien en zoeken een nieuwe Account manager voor de regio Oost

Heb jij enige kennis van VVE’s & woningcorporaties? Heb jij interesse in het technische aspect van installaties en innovaties? Wil jij ook voorop lopen in de wereld van de toegangscontrole? Dan moet jij beslist even verder lezen….

Wat zijn de uitdagingen?

Intratone is de grootste speler op het gebied van toegangscontrole in Frankrijk. Als een Scale-Up in Nederland gaan we met z’n allen de uitdaging aan om ook hier de grootste speler te worden met onze innovatieve producten.

Als account & sales manager ben je zelf verantwoordelijk voor de Sales in de Regio Oost-Nederland. Natuurlijk staat er een team van professionals achter je, maar er is veel ruimte voor zelf ontplooing. Zoals je inmiddels wel zal hebben gelezen, zijn wij gespecialiceerd in toegangscontrole en in het speciaal in intercom systemen. Als nieuwe speler in de Benelux zijn we in rap tempo de markt hier aan het veroveren. Omdat we de markt net anders benaderen dan anderen zit er een enorme potentie in ons bedrijf, en wij verwachten dat jij daar zeer actief aan mee zal doen. Om jou optimaal te ondersteunen werk je in een duo met je inside sales partner.

Intratone is van oorsprong een Frans bedrijf, dus ook enige affiniteit met Frankrijk als zodanig en enige beheersing van de Franse taal is een pre! Communiceren & rapporteren doen we veelal in het Engels, dus een vloeiende beheersing van Engels is een must.

Je zal veel op de weg zijn en bezoekt hierbij potentiele klanten. Dit is ongeveer 80% van je werkzaamheden. Daarnaast zal je ook zelf telefonische afspraken maken. Tenminste 1 keer per maand ben je op kantoor in Amsterdam en ook op beursen (zodra het weer kan/mag) zal je je mannetje moeten staan.

Kortom; je bent een communicatief sterk persoon met een goed gevoel voor klanten en klantcontact, je hebt ervaring als account manager & je bent toe aan een volgende stap….. Soliciteer dan door het formulier hieronder in te vullen.

Waar kan je op rekenen

  • Een bruto maandsalaris van €2800 exclusief bonussen;
  • Een zeer grondige training (in Frankrijk) om de juiste kennis van onze producten te krijgen ;
  • Een lease auto (incl. privegebruik), een telefoon en een laptop voor onderweg;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in sales;
  • Beschikbaar per direct als fulltime account manager.

Wat wij vragen:

  • Veel energie en hands-on betrokkenheid;
  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt de juiste kennis en ervaring in sales;
  • Hunter spirit met ondernemers mentaliteit;
  • Je woont in omgeving Nijmegen, Arnhem of Zwolle (Oost Nederland).

Solliciteren

Maak direct een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie

Afspraak maken

Contactpersoon uit uw regio: