De beste keuze voor het beveiligen en controleren van uw woongebouw!

De buitenkant van het wooncomplex beveiligen

De beveiliging van woongebouwen is een punt van grote zorg. Het is belangrijk om strafbare handelingen of insluipingen te voorkomen en duidelijk de privé- en openbare ruimtes te begrenzen. Het is dan tegenwoordig ook van het grootste belang om woongebouwen af te sluiten en toegangscontrolesystemen te plaatsen al in de buitenruimten.

Het antwoord van Intratone

Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig.Naast de kosten voor arbeid en materiaal brengt dit ook aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden mee.

Kies met Intratone voor een oplossing zonder overlast. Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd. Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren geprogrammeerd en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met de al aanwezige apparatuur. Tot slot bedragen de kosten voor het afsluiten van het wooncomplex slechts een tiende.

Intratone, de beste keuze voor het beveiligen van uw woongebouw!

Intratone introduceert Dina het Intercomsysteem met LCD-Display

Lees meer over DINA

Ingebouwde Pin-hole camera

De camera werkt goed bij zowel veel als weinig licht en is voorzien van een krasvrije laag om vandalisme tegen te gaan

Storingsvrij braille toetsenbord

Het hoge kwaliteit toetsenbord gaat in elke omstandigheid jarenlang mee. Hierbij kan je bijvoorbeeld zorgmedewerkers hun eigen tijdelijke toegang geven. Uiteraard alles op afstand

Individuele LCD-display met beldrukkers

De bel-display unit wordt op afstand aangepast, het invoeren van een nieuwe naam is snel geregeld. Nieuwe bewoner.... nieuwe naam.

Handsfree Proximity lezer

Door een draadloos sleutel zoals een badge (druppel) in de nabijheid van de lezer te bewegen, krijgen geregistreerde gebruikers snel en gemakkelijk toegang

Maak direct een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie

Maak vandaag nog een afspraak! Een van onze specialisten komt graag bij u op bezoek voor een demonstratie.

Vraag direct een demo aan

Hans Verhagen

info@intratone.nl

Nordin Bellazghari

info@intratone.nl

Rick Holdijk

info@intratone.nl